The 
 Company

The 
 Company

Designhjälp. Vad som helst, när som helst.

Fast pris varje månad.

Priokund - prioriteras framför övriga uppdrag i verksamheten

Förfrågningar när som helst via egen plattform på Trello

Leverans inom 5 dagar, vanligtvis 24h

Storytime

Ny instagrambild, omslag till LinkedIn, presentation till mötet, rollup till mässan? You name it. Du får design när du behöver det och jag designar utifrån ditt varumärke och utseende. Gör en förfrågan och få leverans inom fem arbetsdagar. Lev varje dag i sinnesro med tanken på att du har mig ”i rummet intill”.

Varför prenumerera på design?

Snabb leverans. Från det att du gjort din förfrågan tar det max fem dagar, vanligtvis 24 timmar, innan du får din leverans.

Fokusera på ditt. Slipp lägga tid på att göra bilder till dina sociala medier eller göra slides till presen-tationen. Jag löser den biten.

Konsekvent. Jag ser till att all design i ditt företag har en röd tråd och håller sig till ditt varumärkes stil.

Din kollega. Se mig som din kollega som tar hand om det grafiska. Jag värnar om goda och trevliga relationer!

Hur många timmar per månad behöver du?

5-15 timmar

750 kr/h

16-30 timmar

700 kr/h

Inyett AB valde enkelheten

Fintech-bolaget i Helsingborg erbjuder sina kunder, vilka är företag, kommuner och myndigheter, en webbaserad plattform för att kontrollera betalningar och leverantörer och se till att rätt pengar går till rätt företag. 

För att fokusera på det viktigaste – plattformen och kunderna – och samtidigt kunna kommunicera ut nyheter och funktioner på ett effektivt sätt valde de att använda min tjänst Designhjälp varje månad

Se vad de tycker om vårt samarbete i snurran här bredvid.  

Hur kommer det sig att Inyett valde att skaffa Designhjälp?

Vi insåg behovet av professionell grafisk design för att höja kvaliteten på vårt marknadsföringsmaterial. Eftersom vi saknade denna expertis inhouse, och våra designbehov varierar över tid, visade sig en flexibel Designhjälp-lösning vara den mest effektiva vägen för oss både material och kostnadsmässigt.

Detta ger oss flexibiliteten att beställa material efter projekt, stora som små, vilket är avgörande för vår verksamhet inom en väldigt föränderlig bransch.

På vilket sätt underlättar det med månatlig Designhjälp?

Med en Designhjälp-lösning har vi alltid snabb tillgång till en kvalificerad grafiker som förstår våra behov och mål. Denna närhet och flexibilitet underlättar hela processen från idé till färdigt material, vilket gör det mindre stressande för teamet.

Dessutom, genom att arbeta regelbundet med samma grafiker, upprättas en förståelse och ett samarbete som effektiviserar arbetsflödet.

Vad är det bästa med Designhjälpen?

Det bästa med att ha designhjälp är dess enkelhet. Vi kan snabbt gå från idé till handling, vilket är avgörande när vi behöver producera eller uppdatera material.

Vår grafiker är inte bara en designer utan en kreativ partner som hjälper oss att utveckla och förädla våra idéer från just idé till verklig grafik.

Kontinuiteten i samarbetet innebär också att Jacob har en ordentlig förståelse för vårt varumärke, vilket säkerställer att all vår grafik är enhetlig och stärker vår visuella identitet.

Vad tycker ni om processen, d.v.s lägga upp task och få ge feedback i Trello?

Processen att använda Trello för att hantera våra designbehov har varit enkelt och effektivt. Plattformen möjliggör tydlig kommunikation och organiserad feedback, vilket gör det lätt för oss att följa upp och se status på våra projekt.

Detta transparenta sätt att arbeta sparar tid och underlättar en smidig arbetsprocess.

Hur upplever ni samarbetet med The Creative Co överlag?

Vårt samarbete med The Creative Company och Jacob är väldigt lyckat. Hans positiva inställning och “jag fixar”-anda har varit viktiga faktorer för bra leveranser av beställningar samt gör att vi har en god arbetsrelation.

Vi uppskattar speciellt hans förmåga att snabbt förstå och anpassa sig till våra behov, vilket har lett till ett effektivt och givande samarbete. 

Vad exakt får du hjälp med?

Egentligen allt som har med den visuella biten att göra i ditt företag. Exemplen här vid sidan om är bara ett urval av allt du kan göra förfrågningar till mig om.

Bilder till Sociala Medier

Google Slides-presentation

Infografik

Nyhetsbrev

Bloggrafik

Övrig design för ditt behov

Broschyrer

Trycksaker

Annonser

Visitkort

Mallar i Canva

Frågor & svar

Vad innebär designhjälp varje månad?

Designhjälp varje månad är en månatlig tjänst som baseras på en fast månadskostnad. Det betalas i förskott varje månad innan arbete beställs. I grund och botten köper du en fast mängd timmar i mitt schema som fördelas jämnt under månadens veckor.

Baserat på det paketet du väljer kommer jag blockera mitt schema med antalet timmar varje månad och planera min arbetsbelastning därefter. Du har sinnesfrid och vet att du kommer att få en förutbestämd mängd arbete varje månad.

Mina Designhjälp-kunder har prioritet i min arbetstid, vilket betyder att jag prioriterar uppdrag och förfrågningar från mina Designhjälp-kunder före övriga uppdrag som kommer in i min verksamhet.

Vad händer om jag inte använder alla timmarna?

Tjänsten innebär att du köper en mängd timmar garanterade och avsatta för just dig och ditt företags behov. Eventuell oanvänd tid nollställs vid månadens slut och kan inte sparas.

Kan jag avsluta när som helst?

När du skaffar Designhjälp varje månad skriver vi ett bindande avtal som varar i 12 månader. Därefter förnyar vi om du ser ett fortsatt behov av tjänsten.

Hur gör jag en förfrågan?

Jag använder Trello som plattform för att hantera inkommande uppgifter, där bjuder jag in dig som användare. Uppgifter placeras på en anslagstavla i en ”backlog” – där jag betar av en efter en. Du kan även lägga uppgifter i prio-kolumnen, då fokuserar jag på dem först. När jag är klar får du ett mail om att revidera och eventuellt ge feedback på jobbet.

Färdigt arbete levererar jag i en yta vi kommit överens om, t.ex. Google Drive.

Annan fråga? Kontakta mig.