Om oss

På Solstadens Fastigheter omfamnar vi visionen om ett hem som människor längtar efter och älskar att återvända till. Som ett omsorgsfullt fastighetsbolag äger, förvaltar och utvecklar vi hyreslägenheter i några av Skånes mest eftertraktade tillväxtorter. För närvarande erbjuder vi bostäder i Helsingborg, men vår strävan är att utvidga vår närvaro till fler städer i Skåne och skapa ännu fler drömboenden för våra hyresgäster.

Vision

Att skapa en framtid där varje individ hittar sitt drömhem och känner sig älskad och hemma hos oss.

Affärsidé

Vi strävar efter att erbjuda trivsamma och välskötta bostäder med hjärta och professionalitet, där våra hyresgäster kan skapa minnen för livet.

Värdegrund

Vår verksamhet bygger på omtanke, ärlighet och öppenhet – vi värnar om våra hyresgästers välbefinnande och strävar efter att vara en pålitlig och ansvarstagande partner.

Vår passion för att skapa trivsamma boendemiljöer sträcker sig djupt in i kärnan av vår verksamhet. Genom att lyssna på våra kunders behov och önskemål, strävar vi alltid efter att erbjuda ett hem där trygghet och gemenskap blomstrar. Med vår erfarenhet och kompetens strävar vi efter att sätta guldkant på vardagen för alla som väljer att kalla våra lägenheter för sina egna.