The 
 Company

The 
 Company

Högpresterande hemsida till din business

Köp eller hyr långsiktigt med support

Snabb & responsiv

Ändra innehåll själv eller be mig

Skräddarsydd efter just ditt företag

Storytime

Som företagare har du fullt upp med att driva din verksamhet och underhålla kundrelationer. Då är det lätt att hemsidan halkar efter, om du inte har någon som sköter den. Låt mig bli den någon, så fokuserar du på ditt.

Varför en hemsida från The Creative Co?

Snabb. Ett bra WordPress-tema, få tillägg och bilder i rätt format gör din hemsida snabb och användarvänlig. Det kommer besökarna tycka om!

Snygg, kreativ & unik. Du investerar i en ny hemsida och det ska kännas på alla plan. Jag lägger ner stor passion och kreativitet i din hemsida.

Gör det själv. Ändra smidigt innehåll på hemsidan själv i efterhand med den inbyggda visual buildern och spara pengar.

100% nöjd-garanti. Hemsidan är klar när du säger det. Med 30 dagars support finns gott om utrymme för sista minuten-ändringar och önskemål.

Välj storlek

Onepager

13 900 kr

En onepager är precis vad det låter som – en enda sida. Det räcker för dig som är enkla företagaren och rymmer allt du vill berätta på din hemsida.

Standard

18 900 kr

Få plats med mer information och innehåll om ditt företag genom att dela upp din hemsida på fler sidor. 10 sidor ingår, därefter offert.

Stegen vi tar mot en gemensam framgång

1. Val av paket+brief

Du väljer paketet som passar dig bäst. Därefter får du svara på frågor kopplade till din nya hemsida, t.ex. hemsidor du inspireras av, information du vill ha med. Du förser även mig med alla texter och bilder sorterade på ett sätt som gör det enkelt och snabbt för mig att lägga upp på hemsidan.

2. Klickbar demo

Jag ritar upp din nya hemsida i mitt program som ger dig en hundraprocentig känsla över hur slutresultatet kommer bli, bokstavligen. Klicka runt och prova på hemsidan! Kom med feedback och önskemål om du har några.

3. Leverans

Hemsidan är nu klar och redo för dig att använda. Överlämning och 30 dagars support startar när du har betalat slutfakturan. Tack för ditt förtroende!

Köp eller hyr med support

Som företagare kan det vara meckigt att både hinna med att driva sin dagliga verksamhet och samtidigt hålla koll på hemsidan.

Välj därför om du vill köpa den med eller utan supportavtal, eller hyra den och överlåta precis allting till mig så du kan driva ditt företag i lugn och ro. Upp till dig!

Köp hemsidan

– Betala 1 gång
– Gör ändringar enkelt
– Håll hemsidan uppdaterad själv

Supportavtal 1490 kr/mån
– Få ändringar gjorda inom 5 dagar

Hyr hemsidan med support

– Få ändringar gjorda inom 5 dagar
– Slipp betala en klumpsumma
– Ingen uppstartskostnad
– 2 års bindningstid

Frågor & svar

Hur fungerar supporten?

När du hyr eller köper hemsida med supportavtal får du tillgång till en anslagstavla på plattformen Trello. Där lägger du upp hur många förfrågningar du vill, som jag sedan betar av allt eftersom. Enklare justeringar görs redan inom 24 timmar, annars inom 5 arbetsdagar.

Hur ändrar jag sidan själv?

När din hemsida är färdigbyggd har vi ett digitalt videomöte där vi delar skärm med varandra, och jag lär dig i lugn och ro hur du manövrerar hemsidan, byter texter, bilder, länkar m.m.

Varför ska jag köpa en hemsida av dig?

Du vet själv bäst ditt behov. Det finns webbyråer med lägre priser än mig och det finns sajter där du kan bygga din sida själv.

Men när du väljer att investera i en hemsida från mig kan du vara säker på att jag lägger ner min tid, passion och driv i att skapa en träffsäker, kreativ och snabb hemsida till dig och ditt företag. Jag använder dessutom aldrig färdiga mallar som riskerar att få din hemsida att se billig eller generisk ut. Du får dessutom 30 dagars post-projekt-support där du får mig som bollplank och teknisk support.

Hur lång tid tar det?

Från första kontakt till prototyp till feedback till leverans tar det mellan 2-4 veckor.

Blir hemsidan responsiv?

Ja. Jag designar utifrån mobilt användande, eftersom många, om inte majoriteten av dina kunder besöker din hemsida på mobilen först. Då ska det vara enkelt och användarvänligt att läsa om ditt företag.

Måste jag hyra för evigt?

Nej. Du kan köpa loss din hemsida när du vill, men den har en bindningstid på 24 månader vilket innebär att du får betala resterande månader. Därefter flyttar vi ut den från min server till ditt val av webbhotell.

Annan fråga? Kontakta mig.