Your friendly neighborhood designer

Om mig

The Creative Company är en kreativ designbyrå som drivs av mig Jacob Ekelund. Jag bygger lätt-att-hantera hemsidor och designar minnesvärda varumärken för kunder som är redo att ta sitt företag till en ny nivå. Jag drivs av att leverera snabba och kvalitativa resultat till mina kunder och att alltid finnas där för dem när nya behov uppstår. Långsiktiga relationer är något jag vurmar extra för.

Tjänster

Mina tjänster är flexibla för ditt företag. Chansen är ganska stor att jag kan hjälpa dig med de flesta av dina designbehov, men det jag oftast gör är Hemsida i WordPress, Logotyp och Komplett branding.

För företag som behöver regelbunden hjälp erbjuder jag tjänsten Grafisk retainer där du som kund köper fasta designtimmar varje månad, fria att använda hur du vill.

Lång erfarenhet

Min kompetens inom design har jag byggt upp och utvecklat under 15 år genom frilansande, arbete och utbildningar. Mina kunder är oftast startups och lokalt förankrade företag, men samarbetar även med företag på riksnivå.

100% passion

Om du väljer mig som leverantör till ditt projekt får du en hängiven designer som uppdaterar dig regelbundet med status på projektet. Utöver det en stor dos kreativitet, lekfullhet och praktiska lösningar.

Är vi en good fit?

Låt oss ses över en kopp ☕️, antingen digitalt eller i Helsingborg.