Jacob är otroligt duktig på det han gör. Han skapade en klockren logga och en kreativ, tydlig, vacker hemsida till mig på nolltid. Därutöver snygga visitkort och presentkort. Att han dessutom är lyhörd och inkännande är pricken över. Mina varmaste rekommendationer!

Lena Rodin

Rodin Reflexologi

Jacob är grym! Han fixade min hemsida snabbt och den blev så snygg och lätt att förstå. Han verkligen körde på och resultatet överraskade mig positivt. Jacob är proffsig, svarade snabbt och förstod precis vad jag ville ha. Rekommenderar honom starkt om du också är en egenföretagare som inte har tid att bygga egen sida och behöver hjälp med webbutveckling!

Gurgin Bakircioglu

Journalist

Jag har varit trogen kund hos Jacob i många år och har alltid fått väldigt proffsig service. Jacob är väldigt lyhörd för önskemål och levererar alltid på utsatt tid. Han har ett grymt kreativt öga och tänker alltid utanför boxen samtidigt som jag tar stor hänsyn till kundens önskemål. Kan varmt rekommendera att anlita Jacob!

Johanna Lassnack

Författare & mental coach

Vi är supernöjda med processen att ta fram en ny webbplats med tillhörande grafisk profil. Personlig kontakt där vi upplever ett genuint intresse för vårt område. Detta har lett fram till ett resultat som har hög standard med en varm känsla!

Marcus Jofjord

Placerade Ungas Föräldraförening

Vi på Berzerk har haft en otrolig tur att snappa upp en av Helsingborgs skickligaste grafiska designer. Jacob på The Creative Co har mött alla våra högt satta kriterier och levererat med obestridlig skicklighet och punktlighet. Genom att både göra grafiska illustrationer och skapa vår logga till perfektion, kommit med innovativa idéer så är de några vi verkligen rekommenderar för framgång för ert företag.

André Mollestam

Grundare Berzerk OCR

Alltså WOW. Jag blir aldrig Wow:ad ska du veta. På ditt arbete hittade jag inte en enda sak jag vill förändra. Lite chockad faktiskt! Proffsigt och lekfullt vilket gör att det känns inbjudande och varmt. Stilrena och behagliga färger. Klockrena val av foto och illustrationer. Du har verkligen ett öga för det du gör! Stort, stort tack!

Therese Jofjord

Placerade Ungas Föräldraförening PUFF