Madame Moustache

+ Stures Krog & Gisela Trapps Krog & Kafé

Madame Moustache är ett av många guldkorn som alla i Helsingborg nog känner till. Restaurangen huserar sedan starten 2010 i ett av stadens äldsta hus, Gamlegård som uppfördes runt 1760. Christian som driver restaurangen kände att det var på tiden att uppdatera hemsidan med nytt utseende och känsla, och det var där jag kom in i bilden.

Då huset bjuder på en del historia ville jag inkorporera det i hemsidans design vilket jag gjorde med det klassiska korsvirkesmönstret och de lite mörkare färgerna.

Förutom Madame Moustache driver Christian även systerkrogarna Stures Krog på Hven och Gisela Trapps Krog och Kafé i Fredriksdals Trädgårdar, så vi passade på att uppdatera även de sidorna och länka mellan dem.

För användarvänlighetens och restaurangbesökarnas skull finns samtliga restaurangers menyer tillgängliga direkt på hemsidan i mobilvänligt format istället för den sedvanliga PDF-lösningen många kör med. Detta tack vare att jag lärde upp Christian det lättskötta temat jag byggt sidan med, så att han enkelt justerar menyn när han vill.

 

Tjänster

Hemsida

När

2024

Kund

Madame Moustache m.fl.