The 
 Company

The 
 Company

Johanna Lassnack

Johanna Lassnack är en av mina trogna kunder. Jag har hjälpt henne med allt från logotyp till roll-ups och autografkort. 

Johanna ville göra en podcast om den mentala biten av att prestera som ryttare och skapade därför podden ”En mental halvhalt” som jag fick äran att göra omslaget till. Podden klättrade snabbt till toppen. Spola fram ett par år och det blev dags för Johanna att skapa podcast nr. 2 med sin kollega i branschen Elsa Berggren, och tillsammans släppte de podden ”Avsuttet med Elsa & Johanna” där jag än en gång göra omslaget till podden. 

För att göra det enkelt för Elsa och Johanna att skapa egna avsnittsomslag med rubrik skapade jag en presentation i Google Slides där de själva ändrar rubriken för varje avsnitt och sparar ned bilden.

Tjänster

Digital design, Podcast

När

2019 & 2022

Kund

Johanna Lassnack (& Elsa Berggren)

Johanna Lassnack Podcast

”Jag har varit trogen kund hos The Creative Co i många år och har alltid fått väldigt proffsig service. Jacob är väldigt lyhörd för önskemål och levererar alltid på utsatt tid. Han har ett grymt kreativt öga och tänker alltid utanför boxen samtidigt som jag tar stor hänsyn till kundens önskemål. Kan varmt rekommendera att anlita Jacob!”

Johanna Lassnack