Placerade Ungas Föräldraförening

Placerade Ungas Föräldraförening (PUFF) är en förening som tillsammans med föräldrar till placerade barn vill vara med och rusta dem till att kunna stå trygga som föräldrar på avstånd under tiden för barnets placering.

Föreningen ville ge sig själva en ny look på alla plan: Logo, färger, bildspråk och hemsida. Efter en brief från föreningen vad de hade för visioner och mål skapade vi en stilsäker webb och en logga med betydelse.

Tjänster

Branding, Hemsida, Logotyp

När

2023

Kund

Placerade Ungas Föräldraförening

Utifrån värdeorden ”växande”, ”expanderande” och ”rötter” formade jag den nya logotypen. Jag behöll de 3 händerna från den gamla logotypen för att forma ett träd. Händerna representerade tidigare ursprungsföräldern, familjehemmet och socialtjänsten. I den nya logotypen fick den tredje handen nu istället representera barnet, och socialtjänsten blir trädkronan. Tillsammans växer de tillsammans för en trygg samverkan.

”Vi är supernöjda med processen att ta fram en ny webbplats med tillhörande grafisk profil. Personlig kontakt där vi upplever ett genuint intresse för vårt område. Detta har lett fram till ett resultat som har hög standard med en varm känsla!”

Marcus Jofjord

”Alltså WOW. Jag blir aldrig Wow:ad ska du veta. På ditt arbete hittade jag inte en enda sak jag vill förändra. Lite chockad faktiskt! Proffsigt och lekfullt vilket gör att det känns inbjudande och varmt. Stilrena och behagliga färger. Klockrena val av foto och illustrationer. Du har verkligen ett öga för det ni gör! Stort, stort tack!”

Therese Jofjord