Vi söker säljare & marknadsförare

Hej! Vi är Jacob och My.

Vi letar efter en passionerad och resultatorienterad person som kan hjälpa oss nå våra företags- och försäljningsmål. Du kommer bidra med dina sälj- och marknadsföringskunskaper för Jacobs grafiska formgivnings- och webbdesignbyrå och/eller My’s företag som erbjuder onlinekurser inom personlig utveckling. Vi kastar oss ut med den här annonsen och hoppas hitta någon som vill bygga upp våra verksamheter MED oss, och bli en i teamet på lång sikt. Jacob är väldigt involverad i My’s verksamhet när det kommer till det kreativa inom branding och hemsida. Vi vill dock understryka att det inte är ett krav att du ska jobba 50/50 i våra företag om du dras mer till det ena eller det andra.

Om Jacob: Jag driver grafisk design- och webbdesignbyrån The Creative Company och söker en säljare som kan identifiera och locka till sig potentiella kunder till verksamheten. Den ideala kandidaten har gärna erfarenhet av försäljning inom kreativa branscher och är förtrogen med grafisk design och webbutveckling, men det är absolut inget krav. Så länge du inte har problem med att nätverka digitalt, ringa och skicka kalla mail och samtal, utan är driven i det. Du kommer att vara ansvarig för att starta nya kundrelationer samt övertyga kunder om värdet av mina tjänster, men tillsammans kommer vi bygga och underhålla dessa relationer.

Jag tror att du som söker har..

  • ..någorlunda erfarenhet av försäljning inom grafisk formgivning och webbdesign, men inget krav
  • ..stark kommunikationsförmåga för att övertyga och förklara tekniska koncept.
  • ..förmåga att identifiera och utveckla affärsmöjligheter.

Om My: Jag har utvecklat en omfattande onlinekurs inom personlig utveckling och söker någon som kan ta mitt varumärke till nästa nivå. Jag brinner extremt mycket för mitt ämne och det finns inget annat än passion för att hjälpa nedlagt i min kurs. Den psykiska ohälsan når rekordnivåer och min kurs är mer aktuell än någonsin. Du som söker kommer att vara ansvarig för att skapa och genomföra effektiva contentstrategier för att marknadsföra och sälja onlinekursen. Jag letar efter någon med erfarenhet av digital marknadsföring och en förståelse för sociala medier för att öka medvetenheten om min kurs.

Jag tror att du som söker har..

  • ..erfarenhet av digital marknadsföring och contentstrategier.
  • ..stark förståelse för sociala medier och dess roll i marknadsföring.
  • ..kreativitet och förmåga att skapa engagerande innehåll.

Om tjänsten/erna överlag

  • Det finns som sagt inget krav att du måste jobba 50/50 med oss båda om du känner dig mer dragen till det ena av våra företag. Jobba med oss båda eller en av oss. Sök tjänsten oavsett så tar vi det när vi pratar!
  • Du kommer arbeta tätt med både Jacob och My och aldrig behöva känna dig ensam i något. Vi ska göra det här tillsammans, som ett team och vi båda kommer alltid finnas till hands. Vi vill hitta någon som vill bli en del av våra verksamheter och ingå i vårt team långsiktigt.
  • Försäljningsmål och deadlines? Dessa sätter vi tillsammans. Ingen ska känna press, utan det ska vara roligt att jobba tillsammans. En vinst, allas vinst.
  • Till början ser vi att du som söker har inkomst på annat håll och en huvudsyssla, då vi i nuläget inte kan erbjuda fast lön eller anställning. Positionen är 100% provisionsbaserad. Vår dröm är att lyckas tillsammans och anställa dig på heltid så fort möjlighet ges.

Vi ser det här som en spännande möjlighet för alla parter. Vi får jobba med en ny och driven person som kan supporta oss i sälj och marknadsföring. Du får arbeta med två drivna egenföretagare och vara en nyckelfigur i våra verksamheter. Det kommer inte vara vi och du, det kommer bara vara VI. Lyckas vi lyckas du och tvärtom. Vi tänker verkligen långsiktigt och letar efter dig som vill bygga en lång och passionerad relation.

Lön:

Vi vill vara 100% transparenta. Vi är där vi är och kan inte erbjuda någon fast lön idag, utan den kommer vara provisionsbaserad baserat på arbetet du utför. Vi är dock väldigt måna om att det ska löna sig ordentligt för dig då du är oumbärlig för oss. Provisionen kommer vara hög tills dess att vi kan betala dig en grundlön. Du kommer fakturera oss själv eller via en självfaktureringstjänst.

Provision hos Jacob
Jacobs bransch kan vara väldigt lukrativ om man får in “rätt” kunder. En av de vanligaste tjänsterna som Jacob erbjuder är hemsida och logotyp/varumärkesbyggande. En hemsida kan säljas för så mycket som 20-30.000 kr. Logotyper och kompletta varumärken kan säljas för 10-20.000 kr.

Din provision hos Jacob kommer vara 30%. Säljer du t.ex. 2 hemsidor per månad á 20.000 kan du fakturera mig 12.000 kr ex moms, ca 6.000 kr efter skatt och avgifter.

Provision hos My
Mys företag heter Soulie Concept och huvudprodukten kommer vara onlinekurser i olika prisklasser. Just nu finns 1 kurs som heter Higher Self och kostar 5555 kr ink. moms. Vi kommer behöva spåra antalet kurser som säljs tack vare ditt arbete. Provisionen kommer även här vara 30% per såld kurs, vilket efter skatt och avgifter lämnar ca 666 kr.

Ansökan:
CV är inte det viktigaste för oss utan vi ser hellre att du skickar ett personligt brev där du beskriver vem du är, din erfarenhet, varför du vill vara en i vårt team och hur du ser på framtiden. Ansökningar tas emot löpande tills vi hittat rätt person. Vi tar mer än gärna ett möte om du har frågor eller funderingar. Det här är nytt för oss också, så låt oss prata tillsammans!
Ansökningar utan personligt brev kommer vi tyvärr sortera bort.

Skicka ditt intresse till jacob@thecreativeco.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och vara en del av vår framgångsrika resa – tillsammans!

Med vänliga hälsningar,
Jacob och My