En design- och webbstudio i Helsingborg

The Creative Company är en fullservice-studio som hjälper företag att bygga sina varumärken.

Enjoy life while doing it

Jag har så länge jag kan minnas haft ett öga för kreativitet och älskat att rita och måla. Vid tonårsålder utvecklades det till digitala kreationer och intresset för hemsidor blev allt större. Fast forward ett drygt decennium, och jag jobbar heltid med det jag älskar allra mest – att få vara kreativ. Grädden på moset är definitivt att få hjälpa andra växa i sin varumärkesresa med hjälp av bra, funktionell, och tidlös design.

Mitt mål är att skapa en wow-känsla hos mina kunder över produkten jag just designat åt dem. Att dessutom alltid finnas till hands där för dem när nya behov uppstår ingår i de långa och roliga relationer jag strävar efter.

Varmt välkommen!

Mitt erbjudande

Hemsida

4 veckor • Från 15 000 kr

Unna dig en sprillans ny hemsida med fokus på användarvänlighet, design och inte minst säljande och tilltalande information om ditt företag. Hemsidan byggs med temat Divi i WordPress vilket lämnar dig fullt in charge of att ändra sidan precis när du vill. En hemsida från The Creative Company byggs aldrig med färdiga mallar utan är skräddarsytt från grunden efter ditt företag och varumärke.

Hemsidan överlämnas på plats eller i ett 30 minuters videosamtal där jag lär dig sköta sidan själv.

Storlekar:
Onepager 15 000 kr
Small 20 000 kr
Medium 25 000 kr
Large offert

Logotyp

2 veckor 15 000 kr

Få en noga eftertänksam och designad logotyp för ditt företag. Efter ett inledande möte och relevant information från dig om ditt företag, mål och visioner, inleder jag en varumärkesanalys och påbörjar sedan min designprocess. Detta resulterar i 1-3 logotypförslag i olika riktningar.

Du får därefter välja vilken du vill gå vidare med och ge eventuell feedback. Efter avslutat uppdrag levereras logon till dig i alla format som kan tänkas behövas för ditt användande samt en 1-page användningsguide.

Full Brand

4 veckor • Från 20 000 kr

Det här paketet innehåller allt i logotyp-paketet men också idé- och vidareutveckling av logotypen för att knyta ihop en helhet i varumärket. Du kommer få svara på ett antal frågor för att processen ska bli så tydlig och klar som bara möjligt.

Utöver logotypen tas typsnitt, färger och bildspråk fram. När vi är klara lämnar jag dig med ett nytt varumärke sammanfattat i en vacker brand manual med varumärkesriktlinjer som innehåller en mängd ovärderlig information.

Välj till tillägg så som Visitkort, Mönster & Ikoner, Google Slides etc.

Vår drömresa

1. Hejhej!

Du har nyligen hittat hit eller blivit rekommenderad mig och har känt efter vem jag som designer är. Du gillar förmodligen vad du ser och bestämmer dig för att du vill samarbeta med mig. Därför skickar du iväg ett mail där du beskriver ditt behov och din budget. Vi hörs av och det visar sig att vi är en bra match. Vi skriver under ett gemensamt avtal och jag sätter igång.

2. Resans gång

Du får svara på ett frågeformulär för att mata mig med all relevant information för att slutprodukten ska bli så nära det du tänkt dig som möjligt.

Några veckor har passerat och jag börjar så småningom visa dig förslag och utkast på var jag är någonstans – för att få din feedback och tycke. Jag justerar designprodukten tills att vi når vårt gemensamma mål.

3. Looks like we made it!

Vi har nått den här resans slutstation vilket betyder att du är nöjd med resultatet och det är dags att avsluta och överlämna!

En faktura/slutfaktura ställs och alla filer överlämnas i välsorterade mappar och ev. hemsida publiceras när allt är fullbetalt. Du är nu redo att lansera din dröm!

You rock.